Header Speerpunten Scrabble bew

Belastingservice in Noord-HollandBelastingservice

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingformulieren? 
KBO leden kunnen gratis of tegen een geringe vergoeding hun belastingformulieren laten invullen door een van de vele belastinginvullers van KBO of PCOB in Noord- Holland.  Ook worden dan de eventuele zorg- en huurtoeslagen gecontroleerd.
 

Wat mag u verwachten

  • De belastingservice is gratis in Noord-Holland. Wel kunnen onkosten, zoals reiskosten en kopieer- en printkosten aan u in rekening worden gebracht (maximaal € 15,-- per huishouden). Vraag gerust vooraf naar een indicatie van deze kosten.
  • De belastinginvuller komt bij u thuis, of u wordt gevraagd om langs te gaan tijdens een inloopspreekuur. 
  • De invullers worden jaarlijks bijgeschoold over de veranderingen. 
  • Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met de informatie die u verstrekt!

Bent u KBO-lid en wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan contact op met uw lokale KBO vereniging. Klik hier.

Heeft u interesse in de vrijwilligersfunctie van belastinginvuller? Neemt u dan contact op met uw lokale KBO vereniging.

Geen KBO-lid en wilt u meer informatie over de andere voordelen van het KBO-lidmaatschap? Klik hier.

De belastingservice in Noord-Holland is een gezamenlijk project van KBO Noord-Holland en de PCOB. Wilt u meer weten over het project en/of de functie van KBO belastinginvuller in Noord-Holland? Neem dan contact op met ons kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
De Werkgroep

Portefeuillehouder bestuur: Rob de Boer

De belastingservice in Noord-Holland is een gezamenlijk project van KBO Noord-Holland en de PCOB. De werkgroep Belastingservice bestaat daarom ook uit leden van de KBO en van de PCOB in Noord-Holland.

De werkgroep stelt de jaarlijkse herhalings-training samen voor de belastinginvullers. Nieuwe of aangepaste regelingen worden hierin opgenomen. Daarnaast worden ook bestaande, soms ingewikkelde, regelingen herhaald. Op deze manier blijven de belastinginvullers goed op de hoogte.
Nieuwe belastinginvullers krijgen een meer uitgebreide training, zodat ook zij de leden van de KBO en PCOB goed bij kunnen staan.

Wanneer de belastinginvullers vragen hebben, kunnen zij altijd terecht bij de bestuurlijke werkgroep. De leden van de belasting-werkgroep hebben voldoende expertise om ook grote problemen te helpen oplossen.

Voor meer informatie over de trainingen, kunt u contact opnemen met Marlies Kamper, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..