Korting op de maaltijdservice van apetito

Met de maaltijden van apetito is het alsof u thuis uit eten gaat. apetito bezorgt heerlijke maaltijden aan huis van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. U kunt kiezen uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Bent u gebonden aan een dieet of voedingsgewoonte? Ook dan is apetito de juiste keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd.

Als KBO-lid ontvangt u 10% korting op de maaltijden van apetito. Zo profiteert u nog meer van uw lidmaatschap: voor een goede prijs genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd.

Kijk op de website van apetito of neem telefonisch contact op: 088 – 2012 123. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.

Proefpakket
Eerst eens uitproberen? Dat kan. U kunt bij apetito een proefpakket bestellen voor €22,50. Het proefpakket bestaat uit vier maaltijden en u kunt kiezen uit verschillende pakketten.  Klik hier voor meer informatie.

Seizoensdoos
Als alternatief op het proefpakket kunt u ook kiezen voor de seizoensdoos! Ieder seizoen stelt de apetito-diëtist een dinerdoos samen met heerlijke gerechten tegen een aantrekkelijk tarief.

Deze actie is alleen voor nieuwe klanten en verkrijgbaar voor een gereduceerd tarief. Klik hier voor meer informatie.  

 apetito Logo 298x97